НУ “Чернігівська політехніка” в лідерах серед ВНЗ України

За інформацією https://is.gd/e77swcІ Чернігівська політехніка зайняла п’яте місце серед вишів України за поданими заявами на спеціальність 131 Прикладна механіка.

А наразі ми отримали результати широкого конкурсу. Статистику щодо місць держзамовлення можна переглянути на сторінці https://vstup.edbo.gov.ua/statistics/konkurs-universities/

І тут нас чекав приємний сюрприз! За чисельністю бюджетних місць освітні програми кафедр технологій машинобудування та деревообробкиу та кафедри технології зварювання та будівництва

– Технології машинобудування

– Комп’ютерні системи проектування

– Технології та устаткування зварювання

отримали 40 рекомендацій і зайняли увесь максимальний обсяг з доволі високими конкурсними балами!

І це ЧЕТВЕРТЕ місце в Україні! Ми визнаємо тяжіння Києва, Харкова і Львова, як найбільших центрів вищої освіти. Ми шануємо КПІ, ХПІ і Львівську політехніку, як найбільші політехнічні/технічні/технологічні університети України. Регіональним вишам важко конкурувати з ними за чисельністю вступників. Тому ми успішно конкуруємо з ними в якості підготовки фахівців!

Наразі ми працюємо над тим, щоб всі вступники, які отримали рекомендацію на бюджет долучилися до нашого студентства. Користуючись нагодою, запрошуємо всіх вступників, які подали заяви на наші освітні програми, вступити до нашого університету. Ви про це ніколи не пожалкуєте!

ЗІ. Нам прикро перед колегами з Франківського університету нафти і газу. Ви випередили нас у чисельності заяв, а ми вас – у чисельності рекомендованих на бюджет. 🙂 Повірте, що ми щиро за вас! У вас під боком Львівська політехніка, а у нас – КПІ. Але ми з вами можемо конкурувати з цими монстрами технічної освіти на рівних!

ЗІІ. Щиро бажаємо всім колегам переконати своїх вступників, що наші спеціальності мають добре майбутнє і наші випускники завжди знайдуть своє місце в цьому житті і будуть шанованими фахівцями з відповідною зарплатнею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *