Візит до стейкхолдерів

Хтось відпочиває, а ми продовжуємо працювати.

Наприкінці серпня разом з представниками спорідненої Каф технологій машинобудування та деревообробки НУ Чернігівська політехніка мали змогу відвідати наших стейкхолдерів, компанію Brustyle Miros.

Це підприємство спортивного обладнання, що випускає спортивну та дитячу ігрову продукцію з 2007 року.

BruStyle має власне конструкторське бюро та сучасне високо-технологічне обладнання, що забезпечує повний технологічний цикл виробництва спортивних тренажерів, дитячих майданчиків та комплектуючих до них.

Вся продукція постійно проходить перевірку якості та безпеки. Наразі завод представлений двома торговими марками BruStyle та MIROS https://brustyle.com.ua/ .

Враховуючи специфіку продукції, що виготовляє фірма BruStyle, з представниками компанії були обговорені освітні програми спеціальностей:

131 «Прикладна механіка» за освітніми програмами «Технології машинобудування, Комп’ютерні системи проєктування» та «Технології та устаткування зварювання», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та 187 «Деревообробні та меблеві технології».

Результатами зустрічі є не тільки пропозиції до вказаних освітніх програм, а й підписання договорів щодо баз практичної підготовки здобувачів вищої освіти та про співробітництво між університетом і компанією BruStyle.

Дякуємо Грихно Костянтину за організацію зустрічі!

Фото Тимур Ганеев

П.С.. знайдіть на фото наших випускників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *