Науковий семінар на тему: «Відродження»

Шановні друзі!

Щороку в стінах університету восени та на весні ми проводили наукові заходи, присвячені актуальним питанням збереження нашої спадщини.

Викладачі, студенти, науковці, працівники державних та приватних організацій, активісти збиралися в стінах НУ «Чернігівська політехніка» для обміну досвідом, розгляду питань пов’язаних з дослідження будівельних об’єктів та розробки заходів з порятунку занедбаних садиб, будівель та споруд.

Ця традиція була започаткована з 2013 р. – наукові заходи проводилися до дня Святого Миколая (19 грудня), а з 2020 року започатковано проведення подібного заходу ще й до дня Святого Миколи Чудотворця (22 травня).

Після проведення семінару студентів, доповіді яких було відзначено оргкомітетом, нагороджувалися солодкими подарунками та науковою літературою. Цьогоріч (20 травня) в рамках Тижня науки у Національному університеті “Чернігівська політехніка” в режимі онлайн було проведено науковий семінар на тему: «Відродження».

Питання на семінарі стосувалися створення швидкомонтованих містечок й надійних та комфортних будинків.

Одним з ключових питань стало обговорення, щодо терміну експлуатації модульних будівель, та питанням, що з такими модулями необхідно робити після вичерпання їх терміну експлуатації.

Дякуємо за участь та обговорення студентам, інженерам, проектувальникам та активістам!

А Аксютенко Крістіна та Бугаєвський Ілля обов’язково отримають свої солодкі подаруночки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *