Екскурсія на будівництво

Спільна команда здобувачів вищої освіти магістерського та бакалаврського рівня спеціальностей 131 Прикладна механіка освітньої програми “Технології та устаткування зварювання” та “Технології машинобудування, Комп’ютерні системи проєктування” (групи ЗВ-211, ЗВ-201, ТМ-211, КСП-211, МЗВ-231, МТМ-231) та 192 Будівництво та цивільна інженерія (групи БА-211/212, ПЦ-201, БА-231, МБА-231) в рамках співпраці з бізнесом відвідали ЖК Paradise Life (м. Чернігів, просп. Перемоги, 131) компанії S&S Construction.

Це будівельна компанія, яка почала діяльність на ринку нерухомості у 2001 році та вже понад 20 років активно працює на території України, а також інших країн Європи (головний архітектор почесний член Союзу Архітекторів України Хакбаз Нежад Соруш).

Вибір об’єкту обумовлено тим, що компанія S&S Construction спеціалізується на створенні сучасних, комфортних і доступних житлових комплексів через застосування новітніх технологій і матеріалів.

Екскурсія, що попередньо анонсувалася як коротенька виїзна зустріч зі спеціалістами в галузі будівництва, зварювання трубопроводів різних інженерних мереж та зварювання несучих елементів, переросла в серію дискусій про особливості проєктування підземних паркінгів з Сергієм Горбанем (S&S Construction), застосування сучасних технологій та обладнання при облаштуванні інженерних мереж та теплових пунктів від Віталія Чантая (ТОВ «ЧЕРНІГІ­ВГРАДБУД»).

Дякуємо S&S Construction за плідну та цікаву зустріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *