Гостьова лекція «Формування договірних цін» від фахівця кошторисної справи для магістрів-будівельників

26 жовтня 2023 року на кафедрі технологій зварювання та будівництва відбулася гостьова лекція на тему «Формування договірних цін» провідного інженера з проєктно-кошторисної роботи ТОВ “Computer Logic Group” ЧЕКАНОВОЇ Людмили Сергіївни. Лекція була проведена для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія галузі знань 19 Архітектура та будівництво на платформі Microsoft Teams.

В лекції розглядалися такі питання як поняття договірної ціни, відмінності між договірною ціною та інвесторським кошторисом, розрахунки укрупненого показника вартості при складанні договірної ціни. Дуже важливо, що лекційний матеріал супроводжувався і практичною складовою, а саме прикладом формування договірної ціни у програмному комплексі «Будівельні технології: Кошторис 8»*.

На лекції були присутні здобувачі груп МБА-231 та МБА-232 та науково-педагогічні працівники кафедри. Після лекції було отримано позитивні відгуки від учасників зустрічі.

Щиро дякуємо нашому партнеру, ТОВ «Computer Logic Group», та особисто лектору Чекановій Людмилі Сергіївні за можливість співпрацювати у форматі гостьових лекцій.

* Використання програми «Будівельні технології: Кошторис 8» здійснюється у межах співпраці Національного університету «Чернігівська політехніка» та безпосередньо кафедри ТЗБ з ТОВ «Computer Logic Group» за проєктом «Будуємо майбутнє разом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *