Відкриття майстерні PLASTIC FANTASTIC

Пластик стає фантастичним!

♻ У п’ятницю, 10 вересня, команда ГО «Еко Місто» презентує майстерню ресайклінгу «Plastic Fantastic».

Захід відбудеться о 12:00 на території майстерні (вул. Бєлова, 4).⠀Серед спікерів: Радек Матула, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні, Олег Новомлинець, ректор НУ «Чернігівська політехніка», Сергій Безбородько, керівник ГО «Еко Місто». Модератор — Сергій Забара, менеджер проєкту.

📢 Запрошуємо представників медіа, а також усіх наших друзів. Поговоримо про результат ревіталізації старого простору та його наповнення в рамках проєкту «Plastic Fantastic», що реалізується за підтримки Посольства Чеської Республіки в Україні.

В програмі: прес-брифінг за участі запрошених спікерів, екскурсія майстернею, демонстрація можливостей обладнання, майстер-клас з переробки пластику.

☝️ Довідково:⠀Наприкінці 2020 року ГО «Еко Місто» та Національний університет «Чернігівська політехніка» підписали угоду про співпрацю й розвиток екологічних ініціатив. Була заснована спільна лабораторія на базі майстерні одного з кампусів університету. Ревіталізація простору стала можлива завдяки краудфандинговій кампанії і збору коштів серед еко-спільноти на платформі «Спільнокошт». Планується, що майстерня працюватиме у форматі Fab Lab та знаходиметься у розпорядженні дизайнерів, архітекторів, винахідників. Проєкт «Plastic Fantastic», реалізується “Еко Місто” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program.

10/09/2021

Сьогодні відбулася урочиста презентація майстерні переробки пластикових відходів (recycling studio “PlasticFantastic”) командою ГО “Еко Місто” під головуванням Сергія Безбородько спільно із ректором НУ “Чернігівська політехніка” Олегом Новомлинцем та надзвичайним і повноважним послом Чеської республіки в Україні Радеком Матулою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *