Проєкт реконструкції кінотеатру «Перемога»

9 червня викладачі кафедри взяли участь в онлайн-зустрічі з в. о. начальника Управління містобудування та архітектури Чернігівської ОВА Сергієм Куренею та архітекторною групою з Чілі щодо розробки проєкту реконструкції кінотеатру «Перемога».

Команда чилійських архітекторів активно займається відновленням будівель та споруд в Чернігівській області. Зокрема тих, які були пошкоджені внаслідок дії вогню або часу. Основне завдання – врахувати персональну історію кожного об’єкту та роль споруд в історії нашого міста.

Варто зазначити, що споруда має унікальну форму. ЇЇ фасад планують зберегти, додавши нові функції. Щоб залучити природнє світло та відкрити вид на місто, планується використати велику кількість скляних поверхонь. Наразі команда університету презентувала своє бачення щодо відновлення об’єкту.

В подальшому учасники зустрічі розглянуть надані пропозиції щодо відновлення будівлі кінотеатру та доопрацюють концепцію.

Зазначимо, що у разі напрацювання проєктних пропозицій, на основі дизайнерських концепцій можна буде робити проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію чи відновлення об’єкта за умови наявності фінансування.

За матеріалами прес-служби ОВА (https://val.ua/uk/132082.html)

Слід відмітити, що це тільки перша зустріч. Далі буде….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *